מ
תכון>
קינוח של תפוחים ואגסים ברוטב ג'ינג'ר

טעים, דל בקלוריות ומלא באהבה.

מה צריך?

3 תפוחים, חתוכים לקוביות
2 אגסים, חתוכים לקוביות
חצי כף שמן קוקוס
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד
2 כפות דבש
1 כף קוקוס טחון
1 כפית תמצית וניל טבעית
חצי כפית קינמון

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השמן במחבת, מוסיפים את הג'ינג'ר,
הדבש, האגסים והתפוחים ומקפיצים כ-3 דקות.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים 3 דקות נוספות.
3. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים