מתכון>תבשיל שעועית אזוקי
עם כוסברה, זרעי שומר ותערובת אגוזים

ימלא את האווירה בניחוחות של בית, בטוח שתתאהבו.

מה צריך?
2 כוסות שעועית אזוקי, מושרית ללילה
1 בצל, חתוך לקוביות קטנות
1 שן שום, כתושה
1 כף שמן זית
1 כוס תערובת אגוזים גרוסים: אגוזי מלך, פקאן,
אגוזי לוז, מקדמיה
1 כף רוטב סויה
1 כף מיץ לימון טרי סחוט
1 כפית מייפל טבעי
רבע כפית מלח ים
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית זרעי שומר טחונים
חצי כפית כורכום
2 גזרים, מגוררים
צרור קטן של עלי כוסברה, קצוצים דק
(אפשר להחליף בפטרוזיליה)

אופן ההכנה:
1. מסננים את השעועית ממי ההשריה ומבשלים 40 דקות 
במים בסיר מכוסה. מסננים את המים ומניחים
את השעועית בצד.
2. מאדים את הבצל והשום במחבת גדולה עם
שמן זית כ-5 דקות.
3. מוסיפים את השעועית המבושלת,
האגוזים וכל חומרי  התיבול ומקפיצים 4-5 דקות.
4. מורידים מהאש ומוסיפים את הכוסברה והגזר המגורד. 
מערבבים היטב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים