מתכון>
חטיף צ'יפס ביתי

המרכיבים:

3 תפוחי אדמה (אפשר להחליף אחד בבטטה או סלק)
שמן זית בבקבוק להתזה

תבלינים:
2 כפיות מלח ים
שמינית כפית פלפל שחור
רבע כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל התבלינים.

2. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקיקות באמצעות

 מנדולינה, קולפן או דיסקית מאוד דקה של מעבד המזון.

3. מערבבים את תפוחי האדמה עם התבלינים,

ואופים 15 דקות בתנור (או טוסטר אובן)

 שחומם ל-220 מעלות על תכנית טורבו.

4. הופכים את הפרוסות ואופים 10 דקות נוספות.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים