מתכון>
עוגת יומולדת בריאה

מה צריך?
• 1.75 כוסות קמח כוסמין מלא
• 0.5 כוס קמח טפיוקה
• 1.3 כוס חלב שקדים
• 3 ביצים (רצוי אורגניות)
• 1 כפית תמצית וניל
• 0.25 כוס שמן קוקוס
• 1 כפית אבקת אפייה אורגנית
• 4 כפות אבקת קקאו טבעית
• 1 כפית קינמון
• 0.5 כפית מלח
• 2/3 כוס מייפל טבעי
• 1/8 כפית נוזל סטיביה

ההכנה:
← לערבל יחד את חלב השקדים, שמן הקוקוס, הביצים, 
המייפל, הסטיביה ותמצית הווניל.
← בקערה נפרדת לערבב את החומרים היבשים: הקמחים,
 אבקת האפייה, הקקאו, הקינמון והמלח.
← לערבב את המרכיבים הרטובים אל תוך היבשים עד
לקבלת תערובת אחידה.
← למזוג את התערובת אל תבנית משומנת ולאפות בתנור
 שחומם מראש לחום של 180 מעלות כארבעים דקות.

לציפוי:
← 100 גרם שוקולד מריר 70%
← 100 גרם חמאת בוטנים טבעית (ללא סוכר)
← 2 כפות דבש/ סילאן/ מייפל
← 1 כף שמן קוקוס
← ¼ כוס חלב שקדים

ההכנה:
להמיס את השוקולד מעל "אמבט מרי", כשכל השוקולד
נמס להוסיף פנימה את שאר החומרים ולערבב. 

לאחר שהעוגה מתקררת יש לחתוך אותה לחצי, למרוח
שכבה מן הממרח ולהניח את השכבה הנוספת ואז
לצפות את כל העוגה. 
- אפשר לוותר על החיתוך באמצע.
- אופציה לקישוט - לקרוץ צורות במרציפן ולקשט.

מזל טוב!


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים