מתכון>
סלט "מפורק" של קינואה, טופו וירקות

המרכיבים:
1 קוביית טופו, חתוכה לקוביות
מעט שמן זית
חצי כוס אפונה ירוקה (אפשר קפואה)
2 כוסות קינואה מבושלת (אפשר להחליף באורז מלא)
8 פרחים של ברוקולי מאודה (אפשר לחתוך לקוביות)
עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנות
פלפל, חתוך לקוביות קטנות
מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
גזר, חתוך לקוביות קטנות

לרוטב:
כף טחינה גולמית
חצי לימון סחוט
רבע כוס מים
חצי כפית מלח ים טבעי
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מקפיצים את קוביות הטופו במעט שמן זית כ-5 דקות.

2. חולטים את האפונה כ-5 דקות.

3. מסדרים כל אחד מהרכיבים בקערה קטנה נפרדת.
 אפשר לסדר את כל הקערות במגש.

4. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוזגים לקערה נוספת. 
מסדרים על השולחן, ונותנים לכל אחד להרכיב מנה כרצונו.

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים