מתכון>
מאפינס גריסי פנינה
המרכיבים:
1 כוס גריסי פנינה מבושלים
2 ביצים
2 קישואים, מגוררים דק
כוס שיבולת שועל עדינה
חצי כוס מים או חלב שקדים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח ים
חצי כפית פפריקה אדומה
חצי כפית כורכום
חצי כפית חוואייג׳ למרק
1 שן שום, כתושה
1 כפית שמן שומשום קלוי
רבע כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים (אם התערובת דביקה
מדי אפשר להוסיף עוד קצת שיבולת שועל).

2. ממלאים תבנית מאפינס משומנת בתערובת,
עד 3/4 מגובה כל שקע.

3. אופים חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני
(180 מעלות).

* ניתן לשמור במקרר 5 ימים או להקפיא את 
המאפינס ולהפשיר כשמתחשק.

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים