מתכון>מאפינס שיבולת שועל בניחוח תפוח

רכיבים:
- כוס פתיתי שיבולת שועל (קוואקר)
- 1 תפוח חתוך לקוביות קטנות
- 8 כפות דבש טבעי
- חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
- רבע כוס רכז תפוחים טבעי
- כוס ורבע כוס חלב אורז/שקדים
- 2 ביצים אורגניות
- כוס ורבע קמח כוסמין/שיפון מלא
- רבע כוס קמח טפיוקה
- 1/2 כפית אבקת קינמון
- חצי כוס שמן שומשום/קוקוס בכבישה קרה
- 2 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום או סודה לשתיה

ההכנה:
>לערבל בקערה את השמן, רכז התפוחים,התפוח החתוך,
הדבש, האגוזים, הביצים והחלב.
>להוסיף לסירוגין את הקמח, הקינמון, הקוואקר
ואבקת האפיה.
>להעביר לתבניות מאפינס משומנות ולהכניס לתנור
שחומם מראש למשך עשרים דקות (בחום של 180 מעלות).
>לקרר לפני שמוציאים מהתבנית.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים