מתכון>ירקות קלויים ברוטב חרדל וסויה

רכיבים:
פרחים מפורקים של ברוקולי
פרחי כרובית
קישואים פרוסים לפרוסות עבות.
מעט שמן זית

לרוטב:
חצי לימון סחוט
כף חרדל אורגני
 כף רוטב סויה תמרי,
כפית שמן שומשום קלוי
1/4 כפית פלפל שחור.

הכנה:

לתנור שחומם מראש (180 מעלות) מכניסים  פרחים מפורקים
של ברוקולי, כרובית וקישואים פרוסים לפרוסות עבות.
מעל לשפוך מעט שמן שמן זית ומלח ים,
לכסות במשטח סיליקון לעשרים דקות
ולאחר מכן עשרים דקות נוספות ללא כיסוי.

לערבב היטב את כל רכיבי הרוטב ולמזוג על הירקות
או לטבול את הירק ברוטב ולאכול עם הידיים.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים