מתכון>מרק לפת וטחינה


רכיבים:
• 2 גזרים, קלופים וחתוכים
• 2 כרישות, חתוכות לפרוסות
• 4 שורשי לפת, קלופים וחתוכים לרבעים
• 1 שורש סלרי, קלוף וחתוך לרבעים
• 1 שורש פטרוזיליה, קלוף
• 5 פטריות שיטאקה מיובשות, שטופות.
• 2 גבעולי סלרי, כולל העלים
• צרור שמיר, פטרוזיליה וכוסברה
• 5 כוסות מים
• 4 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
• מיץ מחצי לימון סחוט

תבלינים: כפית מלח אטלנטי, ½ כפית פלפל שחור,
½ כפית כורכום, 1 כפית פפריקה, ½ כפית כמון,
כף שמן זית, אגו מוסקט מגורר, 1 כפית חוויאג' למרק.

להגשה: גרגרי שומשום מלא ועלי כוסברה.

ההכנה:
1.להרתיח את כל המרכיבים (ללא התבלינים)
עם 5 כוסות מים במשך כשעה על אש קטנה.
2.לכבות את האש, להוסיף את התבלינים והטחינה.
3. לטחון הכל בבלנדר מוט.

להגשה: לפזר מעט זרעי שומשום ועלי כוסברה
מעל קערת מרק חמה וטעימה.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים