מתכון>תפוחים אפויים עם חלב קוקוס ואגוזים 

מה צריך?
- 8 תפוחים בינוניים
- 1/2 כוס חלב קוקוס
- 1 כוס אגוזי מלך, גרוסים
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כוס קוקוס טחון
- 1/4 כוס סילאן/ דבש

ההכנה:
- להוציא את הליבה של התפוחים (אפשר באמצעות ״וג׳י דריל״)
- לערבב בקערה את הליבה עם חלב קוקוס, אגוזים, קינמון,
 דבש וקוקוס.
- להניח את התפוחים המרוקנים בקערה,
 למלא אותם בתערובת ואת מה שנותר לפזר מסביב.
- לאפות בתנור שחומם מראש (לחום של 180 מעלות)
 כחמישים דקות.
- טעים חם, פושר או קר.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים