מתכון>עוגת קלמנטינות 

רכיבים:
* 2 כוסות של פלחי קלמנטינה, קלופים ללא השכבה
 הלבנה ומגולענים
* 1 כוס פתיתי שיבולת שועל עדינה
* 1 כוס דבש או סוכר קוקוס (למי שיש)
* 1/2 כוס קמח כוסמין מלא
* 1 כפית אבקת אפייה אורגנית או סודה לשתייה
* 1 כוס גרעינים מעורבים: שומשום, גרעיני דלעת,
 גרעיני חמנייה
* 1/2 כוס קוקוס טחון
* 1/3 כוס שמן שומשום בכבישה קרה / זרעי ענבים/
שמן קוקוס
* 1 כפית אבקת קינמון
* 1/4 כפית מלח ים גרוס
* 1/2 כוס מיץ תפוחים טבעי או מים או חלב שקדים
* 1 ביצה

ההכנה:
~ להשטיח את הקלמנטינות בתבנית פיירקס מזכוכית.
~ לערבב את הקמח, שיבולת השועל, הקוקוס, אבקת 
האפייה והמלח ולשפוך בתוך התבנית עם הקלמנטינות.
~ לערבל במזלג את הביצה עם השמן לתערובת, להוסיף
 פנימה את הגרעינים, הקינמון והדבש ולערבב פנימה את
 הכל בתוך התבנית.
~ למזוג את המיץ בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה
~ להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות 
כחמישים דקות, עד להזהבה

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים