מתכון>חטיפי פצפוצי אורז בריא וכשר לפסח

 המרכיבים:

* 3 כוסות פצפוצי אורז

כוס טחינה גולמית

* 1/2 כוס סילאן טבעי (או דבש)

1/3 כוס שומשום מלא

קוקוס טחון לציפוי


אופן ההכנה:

לערבב בקערה את הסילאן והטחינה

* למזוג פנימה את השומשום ופצפוצי האורז ולערבב

היטב לתעורבת אחידה ודביקה

* לפזר את הקוקוס הטחון בקערה קטנה

* להרטיב את הידיים, לקחת כמות מהתערובת וליצור

 כדור קטן (בגודל פינג פונג) ולהדק היטב

* לגלגל בתוך הקוקוס והלניח בתבנית

רצוי לשמור במקפיא עד ההגשה

* גרסה זריזה יותר: לשטח את התערובת לתבנית דקה

ולהדק חזק, לפזר מעל את הקוקוס ולשמור במקפיא.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים