מתכון>מוקפץ של כוסמת, טופו וירקות

רכיבים:

 * כוס כוסמת מבושלת - לשטוף היטב לפני הבישול,

לבשל במים ולשטוף במים קרים להפסקת הבישול

* בצל גדול חתוך לקוביות

* קוביות טופו אורגני (300 גרם בערך), חתוך לקוביות

*  חצי כוס שומשום מלא/ אגוזי מלך/ שקדים

 

ירקות לפי הטעם -אפשר לבחור מהמגוון 

(אפשר לקצוץ את הירקות במעבד מזון)

 

* חצי כרוב קצוץ דק

* חצי כרובית קצוצה דק

* 1 קישוא קצוץ דק

* 2  גזרים קצוצים

* פטריות טריות חתוכות

* רצועות בטטה דקות

* פלפל ירוק / אדום

* קוביות דלעת קטנות

 

 לרוטב:

*שליש כוס רוטב סויה תמרי, עדיף אורגני 

*כף שמן שומשום קלוי

*כפית מלח ים 

*כפית פפריקה מתוקה

*חצי כפית פפריקה חריפה- לא חובה

*מעט שורש ג'ינג'ר מגורר

*כפית סילאן טבעי

 

ההכנה:

 מחממים ווק/מחבת עם מעט שמן קוקוס/שמן זית,

מכניסים את הטופו ומקפיצים במשך 3-4 דקות.

מוסיפים את הכוסמת והירקות ומקפצים כ-5 דקות נוספות  

לפני סיום הבישול מוזגים את הרוטב והשומשום

וממשיכים להקפיץ.

 

טיפ חשוב: ככל שתחממו פחות את מרכיבי הרוטב והאגוזים,

הם ישמרו על ערכם התזונתי, לכן כדאי להוסיפם ממש

לקראת סיום הבישול.

 

בתיאבון!


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים