מתכון>עוגיות בניחוח וניל

רכיבים:
-200 גרם קמח שיבולת שועל (או שיבולת שועל עדינה
 אותה טוחנים במעבד מזון עד לקבלת קמח)
-כפית אבקת אפייה אורגנית או כפית סודה לשתייה
-חצי כפית מלח ים אטלנטי עדין
- 2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה
- 3 כפות סילאן טבעי
- חצי כפית קינמון
- חצי כפית תמצית וניל אמיתית או חצי מקל
וניל אמיתי טחון לאבקה.
- 50 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו מגורר,
או שוקולד צ'יפס משוקולד מריר
-רבע כוס מים או חלב שיבולת שועל/ חלב אורז/ חלב סויה
גיוונים: ניתן להוסיף ¼ כוס אגוזי מלך גרוסים,
2 כפות קוקוס טחון, צימוקים או גרגרי שומשום.

ההכנה:
- לנפות לתוך קערה את הקמח יחד עם הקינמון,
אבקת האפייה והמלח. 
-להוסיף בהדרגה את שאר החומרים ולערבב
עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. 
-ללוש את הבצק לעיגולים, לסדר בתבנית התנור
(משומנת) ולשטח לצורת עוגייה.
-  לאפות בתנור שחומם מראש לחום
 של 180 מעלות כרבע שעה. 

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים