מתכון>עוגיות בננה ואגוזי מלך

* מתוך הסדנה המתוקה

עוגיות נחשבת ל"חטא מתוק", 
ההנאה מן הטעם נפגמת בשל רגשי האשמה. 
זה לא חייב להיות כך! כי עוגיות יכולות להיות מזינות.
עוגיות הבננה שבמתכון הן רכות וקלות להכנה, 
אהובות גם על ילדים, לא מכילות קמח, ביצים או סוכר.

רכיבים:
- 4 בננות בשלות מאוד (ממש כשהקליפה כבר חומה)
- כוס אגוזי מלך גרוסים (אפשר גם שקדים) 
- 2 כוסות שיבולת שועל עדינה
- 2/3 כוס שמן קוקוס/ שומשום בכבישה קרה/ זרעי ענבים
- כוס תמרי מג'הול קצוצים
-חצי כפית קינמון

אופן ההכנה:
למעוך את הבננות בקערה, לערבב עם התמרים, האגוזים,
 הקינמון, שיבולת שועל והשמן.
 אפשר במעבד מזון, בבלנדר או ידנית.
ליצור עיגולים, להשטיח לעוגיות ולסדר בתבנית.
לאפות בחום בינוני (175 מעלות) כ-15-20 דקות.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים