מתכון>ממרח אפונה, עדשים ואגוזים

ממרח חלבוני ומזין,
עשיר בחלבון מן הצומח,
על טהרת מרכיבים מן הצומח
מתאים גם לטבעוניים


רכיבים:
- 4 בצלים, חתוכים לקוביות
- כפית שמן זית
- כוס אפונה ירוקה קפואה, חלוטה במים רותחים
- כוס עדשים כתומות, מבושלות
- חצי כוס אגוזי מלך
- חצי כוס שקדים
- 2 כפות חמאת בוטנים טבעית ללא תוספות
- 1 שן שום כתושה
- כפית שטוחה של מלח ים אטלנטי
קורט פלפל שחור טחון
- כפית שטוחה של פפריקה מתוקה
- רבע כפית כמון טחון


ההכנה:
 
- להזהיב את הבצל בשמן זית
 במחבת על אש קטנה, כעשר דקות. 
- להכניס למעבד המזון את כל המרכיבים יחד
 ולטחון למרקם חלק ומשחתי. 
להעביר לצנצנת זכוכית ולאחסן במקרר עד חמישה ימים.

להנאתכם (-:


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים