מתכון>גלידת גויאבה:

-2 גויאבות טריות (הקליפה צריכה להיות מבריקה)
-2 בננות קפואות (להקפיא בשקית ללא הקליפה)
-2 תמרי מג'הול
-כף שקדיה
-כף דבש 
- לערבל הכל במעבד המזון ולהקפיא. 

(להפשיר כמה דקות לפני ההגשה)


הגויאבה עשירה במיוחד בויטמין סי, 
ומכילה גם נוגדי חמצון רבים נוספים שהופכים
 אותה לאוצר של בריאות. 
היא מעולה למצבים של שלשול ונלחמת היטב בחיידקים רבים. 

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים