מתכונים>מרק עגבניות וגזר

 
מתכון נהדר ובריא מאוד בזכות היותו עשיר בליקופן 

(נוגד חמצון חשוב ורב עוצמה)

פתרון מזין ומשביע כנשנוש בין הארוחות -  

ניתן להקפיא במנות של כוס ואפילו לקחת לעבודה!

רכיבים:

 3 עגבניות, חתוכות לרבעים
 4 גזרים, קלופים וחתוכים לשלוש
 2 שיני שום שלמות
 1 בצל חתוך לרבעים
 ½ סלק
 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
 4 עלי מנגולד (למרק את החלק הלבן, חתוך לרצועות) 
 1 אצת קומבו.
 תבלינים: כפית מלח אטלנטי, ½ כפית פלפל שחור,

 ½ כפית כורכום, 1 כפית פפריקה, 

½ כפית כמון, כף שמן זית.


ההכנה:
1. להרתיח את כל המרכיבים (ללא התבלינים)

עם 3 כוסות מים במשך כשעה על אש קטנה. 
2. לטחון בבלנדר מוט את כל הירקות

 יחד עם התבלינים ושמן הזית. 
3. להגשה: לחתוך לרצועות דקיקות עלי מנגולד טריים 

(את החלק הירוק) ולפזר מעל קערת מרק חמה וטעימה. 

שדרוג המרק: כדי להפוך את המרק ל"קרמי"

 ניתן להוסיף כוס חלב קוקוס או כוס חלב שקדים במקום כוס מים.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים