מתכונים>קדירת אזוקי וירקות

מצרכים:
- כוס וחצי שעועית אזוקי, לאחר השרייה של לילה
- 3.5 כוסות מים רותחים (או ציר מרק ירקות/מרק עוף)
- 4 גבעולי סלרי, פרוסים דק
- 2 גבועלי כרישה, פרוסים דק
- 2 רסק עגבניות קטן אורגני
- 2 גזרים, פרוסים לטבעות
- 200 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
- צרור עלי תרד, קרועים
- 1/4 כוס שמן זית שמן קוקוס שמן שומשום
 בכבישה קרה
- מעט מלח ים אטלנטי, פלפל שחור, מעט פפריקה
 מתוקה, מעט כמון
 אופן ההכנה:
- לבשל את השעועית עם המים 20 דקות.
- להוסיף את רסק העגבניות, הסלרי, הכרישה,
 הגינג'ר ולבשל 10 דקות נוספות על אש קטנה.
- להוסיף את בגזר והדלעת ולבשל 15 דקות נוספות.
- לכבות את האש, להוסיף את קרעי עלי התרד.
- לתבל לפי העם, להוסיף את שהמן.
- להשאיר מכוסה כ-20 דקות.
*אפשר לגוון את הירקות כיד הדימיון
*ניתן להחליף את האזוקי בשעועית מש
*אפשר להנביט את השעועית לפני הבישול

תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים