מתכון>מנגולד וירקות מוקפצים

מרכיבים:

- צרור גדול ונדיב של עלי מנגולד שטוף היטב
- 1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
- אוסף ירקות לפי הטעם, לדוגמה: 2 קישואים
 חתוכים לריבועים, חופן פטריות שונות
 חתוכות לקוביות, 1 גזר מגורר
- 1/4 כוס שמן זית/ קוקוס בכבישה קרה
- מיץ מלימון אחד
- 2 שיני שום כתושות (לא חובה)
-  קצת מלח ים אטלנטי, מעט פפריקה מתוקה ופלפל לבן.

אופן ההכנה:
- מחממים כפית שמן במחבת ומאדים ת הבצל
- אפשר להשתמש בכל חלקי המנגולד: חותכים את עלי
 המנגולד לחתיכות גדולות (את הגבעול הלבן
לחתיכות קטנות יותר) ומוסיפים למחבת יחד
 עם השום ושאר הירקות.
- מקפיצים את כל התערובת כ-5 דקות.
- מכבים את האש ומוסיפים את הלימון, המלח,
השמן והתבלינים

*לקבלת מנה חלבונית : יש להוסיף קוביות טופו
בשלב הזהבת הבצל או להקפיץ יחד עם הירקות גם
חצי כוס עדשים מבושלות
תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים