מתכון > תפוח אפוי בדבש

חומרים:
6 תפוחים לצורך מילוי
100 גרם טופו, מרוסק במעבד מזון
1/2 כוס חלב קוקס
חצי כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל טבעית
3/4 כוס דבש טבעי
3/4 כוס שקדים גרוסים
אופציונלי: חצי כוס וודקה או וויסקי
ולהפחית 1/4 כוס חלב קוקוס

אופן ההכנה:
למזוג לקערה : חלב קוקוס, דבש, קינמון, שקדים,
 טופו ותמצית הוניל.
לערבב היטב, לכסות ולשמור במקרר כ-10 שעות
 עד לספיגת הטעמים.
לרוקן את הפירות, להוסיף את התוכן שהוצאנו
לתערובת שבמקרר.
למלא כל תפוח בתערובת ולמזוג עוד מעל התפוח
ולסדר בתבנית.
לאפות בחום בינוני כ-50 דקות.
אפשר להגיש חם או קר.

*הוספת רכיב חלבוני למתכון המתוק מסייעת לשמירת
רמות סוכר מאוזנות ומוסיפה לו ערך תזונתי רב.
 
תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים