מתכונים > קרקר קינואה

המצרכים:

1/2 כוס זרעי פשתן, מושרים
ב-1/3 כוס מים למשך 15 דקות
1/2 כוס קינואה מבושלת
1/2 כוס קינואה יבשה, שטופה היטב
1/4 כוס זרעי שומשום שחור
1/4 כוס זרעי חמניה
1/2 כפית מלח ים
1 כף שמן זית
1/2 כפית סודה לשתיה

ההכנה:

1. לטחון את גרגרי הקינואה היבשה במטחנת 
    תבילינים/מעבד מזון.
2. לערבב את גרגרי הקינואה היבשה והרטובה
    עם זרעי הפשתן    (אין צורך לסנן).
3. להוסיף שמן זית, מלח ים  וסודה לשתיה.
4. להוסיף את השומשום והזרעים וללוש לבצק אחיד
   (אם הבצק "רטוב" מידי אפשר להוסיף מעט קמח
   קינואה/קמח אורז).
5. לרדד על נייר אפייה לעובי של 0.5 ס"מ, לחתוך
    לריבועים.
6. להכניס לתנור בחום בינוני לכ-15 דקות.
7. לקרר ולאכול בתאבון!


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים