מתכונים > פירות ואגוזים ברוטב סילאן

רכיבים:
2 תפוחים חתוכים לקוביות
2 אגסים / שזיפים חתוכים לקוביות
בננה אחת
כוס פירות יער טריים )כמו דובדבנים או קפואים
חמוציות/ פטל
או כוס ענבים חתוכים לחצאים
חופן אגוזי מלך
3 כפות סילאן )טבעי, ללא תוספת סוכר
1 כפית מיץ לימון סחוט
1/1 כפית קינמון
1/1 כוס קוקוס טחון
1/1 כפית תמצית וניל טבעית )לא חובה


אופן ההכנה:
לאדות את הפירות, האגוזים והלימון במחבת
מכוסה על אש קטנה עם 2 כפיות מים
כ 7 דקות עד לריכוך - .
למזוג לתוך המחבת את הסילאן, הקוקוס,
הוניל והקינמון ולערבב היטב כדקה
נוספת .
לכבות את האש.


הערות למתכון:
ניתן להגיש מיד או להכין מראש ולהגיש בסוף
הארוחה.
ניתן לחכות שיתקרר ולהעביר לקופסת זכוכית
אטומה.
ניתן לחמם שוב לפני
ההגשה וטעים גם קר!


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים