מתכונים > פיצה ביתית בריאה 

טעם מושלם בעשר דקות הכנה.
ללא שמרים, ללא סוכר, על טהרת הקמחים
המלאים וללא אבקת אפייה!

מצרכים
1כוס קמח שיפון מלא
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 כפיות שמן זית
2 כפיות סילאן
1/2 כוס מים חמימים

לרוטב

4 עגבניות, מרוסקות
1 רסק עגבניות קטן
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח ים
1/2 כפית פלפל
1 כוס גבינה איכותית:
מוצרלה בפאלו/ גאודה עזים
או תערובת.
עלי בזיליקום לקישוט



ההכנה:

לרוטב:
לחמם במחבת את השמן עם העגבניות, הרסק,
השום והתבלינים כשלוש דקות ולהניח בצד להתקרר.



לבצק:

בקערה לערבב את כל החומרים היבשים,
להוסיף בהדרגה את המים, השמן והסילאן.
ללוש את הבצק כחמש דקות
(אם דביק מדי להוסיף עוד מעט קמח)
לרדד במערוך את הבצק לשכבה דקה בעובי 1/2 ס״מ.
למזוג מעל מעט רוטב ולפזר גבינה וכמה עלי בזיליקום.
להכניס לתנור חם מאוד (200 מעלות) לעשר דקות.


ניתן להכין פיצה אחת גדולה או מיני פיצות ולפזר מעל
לחי עגבניה, זיתים, עלי בייבי או כל ירק שאתם
אוהבים.


בתיאבון!


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים