מתכונים > ירקות ירוקים ופטריות בתנור

מה צריך?

1 חבילת פטריות שמפיניון או פטריות חורש

6 גבעולי סלרי, כולל העלים

חופן גבעולי נענע

חופן גבעולי שמיר

חופן גבעולי פטרוזיליה

4 קישואים חתוכים לחצי

2 בצלים, חתוכים לרבעים

3 ראשי שומר, חתוכים לפלחים

1 קולורבי, חתוך לרצועות


לרוטב:

כף רוטב סויה תמרי

2 כפות שמן זית

2 כפיות שמן שומשום קלוי

1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר

2 כפיות מלח ים אטלנטי

חצי כפית פלפל שחור

חצי כפית פפריקה מתוקה

ההכנה:

לסדר על תבנית התנור את עשבי התיבול כמצע,
מעליהם להניח את כל הירקות החתוכים.

לערבב את רכיבי הרוטב ולמזוג מעל הירקות

לאפות בתנור שחומם לחום בינוני במשך שעה.
ניתן לשמור במקרר עד שבוע.


תזונה | צמחי מרפא | רפלקסולוגיה | פרחי באך | ארומתרפיה | סדנאות | הרצאות | טלפון: 054-5420175 | info@paulanatural.co.il

Atar2b עיצוב ובניית אתרים